Mine damer og herrer, jeg har en god og dårlig nyhed…

Den gode nyhed er, at du eksisterer. Og at du kan redde 200 timers hårdt arbejde og tilmed støtte et godt formål.


Kære læser. Da jeg startede denne blog, var det vigtigt, at den skulle være non-profit. Den skulle være et fristed, hvor man ikke blev eksponeret af travle bannere. Hvor man – i ro og mag – kunne få en læseoplevelse uden distraheringer. Men de skrivende har trange kår, og det er ingen undtagelse for denne blog.

Det er, derfor, med tungt hjerte at meddele følgende: det er tydeligt at se, at denne blog ikke kan overleve uden enten

  1. at have rigelig med plads til sponsorerede posts, hvilket er – i min optik – et skrækscenarie
  2. at opsige denne side da udgifterne – samt tiden med at drive den – tårner sig op
  3. at modtage donationer fra de troværdige læsere. Læsere som forstår, at man til en pris af en cafe latte macchiato, eller mere, kan støtte projekter, som ikke hviler på gængse markedsvilkår.

10% af donationerne vil gå til ”Women’s Global Empowerment Fund”

Fordele ved at støtte:

  1. Du vil modtage en tidlig kopi af hæftet ”11 ting”*. En e-bog som er mine samlede klummer. Hver klumme vil blive efterfulgt af et efterskrift. Efterskriftet vil se på, om jeg mener det samme i dag (wink, wink, sneaker-gate) samt andre lomme-filosofiske overvejelser.
  2. Du vil sikre overlevelsen af en platform, som vil løfte det danske sprog og som er en modpol til de andre kommercielle blogs. Du vil få status som ”patron”. Symbolsk, bevares, men det betyder, du vil få donor-kredit på siden uanset beløb. Jeg værdsætter de højere donationer, men er taknemmelig for alle.
  3. Gæstebloggere. Der er fundet skarpe kvindelige gæstebloggere, som med deres besyv, vil skrive tankevækkende indlæg. De vil ikke opleve censur, og visse gæsteblogs vil indeholde feministisk karakter, da jeg er tilhænger af en god debat. Jeres donation vil sikre, at de kommer til orde og, medfølgende, nuancerer denne blog.

Donationerne har til det formål at drive hosting og de skrivetimer samt research, som indgår i forfatning og korrekturlæsning af hvert skriftligt indlæg. Ydermere, vil de gå til symbolske gaver til gæstebloggere.

Jeg håber, I vil donere. I dag fremfor i morgen.

X
S

NB: 10%** af donationerne vil gå til ”Women’s Global Empowerment Fund”, en organisation som styrker kvinder, i udviklingslandene, igennem henholdsvis økonomisk, politisk eller social bæredygtige programmer.

Donér nemt og hurtigt via enten
MobilePay – 91557509

PayPal

*) ”11 ting” har planlagt udgivelse til sen-oktober.
**) Det endelige beløb vil blive offentliggjort på siden.