Det kunne starte her …

Kære Viggo Thomsen,

Den gode idé – navnlig den gode fortælling – har svære kår i en branche hvor flere og flere digitale og mediebureauer træder til.

Jeg er blevet oplært i klassisk reklame, men er digital “native.” Har fungeret som Art Director på flere digitale reklamer, bl.a. for Anthon Berg, TOMS og Den Gamle Fabrik (seneste vandt DIA prisen i “Consumer Goods”).

Kort om mig

Jeg har knap 9 års erfaring i reklame- og kommunikation, traditionel og digitalt. Her er en kort opsummering af mine personlige “highlights”:

  • Har arbejdet med brands som Coca-Cola, Emirates, Den Gamle Fabrik, Anthon Berg, etc.
  • Har et solidt, grafisk håndværk som fundament men er strategisk garvet. Jeg implementerer strategiske overvejelser i alt det jeg gør, og laver grundig research
  • Er, udover at være garvet art director, en sublim tekstforfatter på både dansk og engelsk
  • Arbejder hurtigt, effektivt og er ikke tilhænger af at “pakke ting ind i vat”
  • Mener at kundepleje og uformel jargon med kunderne er den direkte vej til deres tillid. Derfor, undgår jeg såvidt som muligt buzz-words såsom ROI og KPI. Min erfaring er, det kan fremstå som tom snak – i et konkurrende marked, vil man se resultater frem for alt andet
  • Har et skarpt indblik i kønssegmenteret markedsføring. Jeg startede, bl. a., min mandeblog for to måneder siden og, uden brug af SEO eller andet markedsføring, har den allerede opnået over 3500 views, størstedelen er kvinder

Jeg vil, for god ordens skyld, nævne at jeg er interesseret i stillingen på nedsat tid. Dog ingenlunde på baggrund af manglende interesse. I min “fritid” dygtiggør jeg nemlig mig selv ved enten, at stille mig til rådighed som gæsteforlæser hos Reklamelinien, KEA. Ydermere, er min blog, samt research af denne, som gør mig klogere på segmentering og de seneste digitale tendenser.

Hvis ovenstående vækker din nysgerrighed, lad os endelig tage en kop kaffe …

Fortsat, rigtig god dag.
Sam

CV | PORTFOLIO