Den up-scale københavners bytur.

“Finally!” En unik guide til det Københavnske up-scale aften- og natteliv fortalt med Kramer GIF’s.18:47 – fernisering

fernisering

Devon et-eller-andets værker (du kender ham alligevel ikke, men han er spændende og up-and-coming) udstiller for første gang på det ”charmerende lille galleri” i indre by. De kunststuderende er naturligvis ikke inviteret… du mingler med samlerne fra Frederiksberg og Nordsjælland, mens du strøer om dig med fraser såsom, ”konflikten i dette billede er fængende” og ”kontrasten tilføjer værket et spændende perspektiv”

21:14 – på smutvisit hos din ”sjove” ven

dealer

Energi-reserverne kan komme i bund for selv den bedste. Men så er det yderst belejligt at din ”ven” – som du ikke har set, siden du crashede vedkommendes morgenfest sidste sommer – bor i nærheden. Lykkeligvis, bor han ved siden af en hæveautomat.

23:34 – ”Andy’s Bar”

andys

Dit ”energi-boost” har tømt dit budget, og Andy’s Bar ligger en belejlig afstand væk. Din beskedne pengepung og ihærdige tørst er i perfekt harmoni med beværtningen.

01:47 – i kø til Sunday Club

queue

Du har ”glemt” kortet, og pickeren er den unge pige, du antastede i beruset, og yderst liderlig, tilstand sidste uge. Du er nødsaget til at gå på hæslig kompromis med dine værdier, og stille dig i køen sammen med cremen af den danske ungdom.

02:37 – ose af sex på natklubbens terrasse

glance

Et ”Kate Moss” slankt vidunder har krydset dit åsyn i (afslørende) lårkort nederdel, og du vil projicere dine absolut bedste fortrin i parringskaldets udødelige ånd.

02:44

reject

”Vidunderet” – og hendes veninde – ignorerer dig.

03:47 – du hilser på den celebre vært i ”VIP-loungen”

table

Du forsøger, på elegant vis, ikke at anmasse Casper Christensens bord og gør en ihærdig indsats for at vise dig fra din bedste side… men et enkelt glas kan vel aldrig skade.

04:37 – efter flere afvisninger, selv fra den buttede pige ingen taler med

binge

Gastronomi er – i kærlighedens fravær – en nyttig og højst udsøgt ledsager.


PS. Hvis De belejligt skal til og fra festlighederne, så hvorfor ikke benytte Uber?
Benyt rabatkoden ”samm3407” og få op til 100 kr. rabat på Deres første tur.